Akár állókép, akár videóanyag esetében a valós 3d hatásnak régóta számtalan felhasználási területét ismerjük. A mai digitális világban az egyre szélesebb körben elterjedő virtuális tartalmak esetében fokozatosan nagyobb és nagyobb hangsúlyt kap a látvány, a valóságérzet, és már-már a fizikai átélés élménye. A cél jellemzően megpróbálni átmenetileg kiszakítani a nézőt a fizikai valóságából, és behelyezni egy virtuális világba, ahol a vizuális érzékelésnek köszönhetően ha rövid időre is, de részese legyen egy elképzelt, digitálisan létrehozott környezetnek, kitalált történetnek.

A 3d-s technikával készült (és vetített) filmek és játékok mellett manapság nem ritkák a virtuális látványtervek, helyszín- vagy termékbemutatók, webes megoldások, interaktív tartalmak. Sok felhasználó/néző igényszintje és ingerküszöbe már olyan mértékben kitolódott, hogy nem elegendő csupán bemutatni számukra a szóban forgó tartalmat, hanem sok esetben egyenesen a részesévé kell tenni őket.

Ezekre a megnövekedett igényekre kínálunk komplett megoldásokat különböző technológiai megoldásokkal, kezdve a sztereószkóptól, az anaglifen át egészen a virtuális valóságig. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT