Kompetenciák, minősítések

2012. – Autodesk® 3ds Max® Certified Associate minősítés

3dsMax_2012_Certified_AssociateÜgyfeleink elégedettsége és biztonsága érdekében cégünk 2012-ben Autodesk® 3ds Max® Certified Associate minősítést szerzett, bizonyítva a programismeretet, megfelelvén a szakma által nyújtott követelményeknek. Így azóta a 3d grafikus hivatalosan is az Autodesk® által ajánlott partnerként van jelen a piacon.

Az Autodesk® az iparág vezető szoftver gyártó-, fejlesztő-, oktató vállalata, amely világszerte egy kereshető adatbázisban tárolja az általa arra alkalmasnak talált, az ügyfelek részére biztonsággal ajánlott partnerei elérhetőségét. Örömünkre szolgál és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a 3ds Max® programrendszer beható ismerete és professzionális felhasználása által részesei lehetünk ennek a listának.

Cégünk a megfelelő technikai háttér és az ügyfélközpontú gondolkodásmód mellett ezzel garantálja megrendelői részére a maximális szakmai felkészültséget.

Autodesk® 3ds Max® Certified Associate minősítés

Autodesk® Certified Professionals kereshető adatbázis

 

Eredmények

2003. – “Ízirájder, öcsém!” Mesharray – S21 közös pályázat – II. helyezés

iron_eagle_1024

 

 

 

 

 

2014. – Digic Pictures – Artistpub AP 3d gyakorlat 11. – VI. helyezés

digic_scene_02 digic_scene_camera_002 digic_scene_camera_003

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT