Mit kell tennem, mik az első lépések?

Amennyiben megrendelést szeretne leadni, vagy csak érdeklődik bizonyos szolgáltatásaink iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, kollégánk részletes tájékoztatást fog adni a megrendelés vagy az egyes munkafázisok menetéről.

Milyen anyagokat kell nekem biztosítanom a munka megkezdéséhez?

Természetesen mint minden munkánál, egy animáció, vagy építészeti látványterv esetében is szükségünk lesz bizonyos segédanyagok (például alaprajz, forgatókönyv, koncepció rajzok, tervek, skiccek, referenciafotók, stb) meglétére. Ezek minőségével, formátumával kapcsolatos konkrét kérdésekben munkatársaink készséggel segítenek.

Mennyibe kerül egy animáció/látványterv?

Erre a kérdésre nincs jó válasz, csak úgy, mint a “Mennyibe kerül egy autó?” kérdésre.. Természetesen ebben a szakmában kimondottan jellemző, hogy minden igény más, egyedi, ezért a munka mennyisége mindig az adott feladat bonyolultságától, gyakran a rendelkezésre álló alapanyagoktól függ. Minden egyes megrendelés esetén a rendelkezésre bocsájtott információk és anyagok alapján előzetes kalkulációt végzünk, és konkrét árajánlatot teszünk még az effektív munka megkezdése előtt.

Szükség van-e személyes találkozóra, helyszíni felmérésre?

Speciális esetekben előfordulhat, a tapasztalatok alapján azonban általában nem szükségszerű. Megfelelő mennyiségű és minőségű információk (alaprajz, konkrét méretek, leírások, instrukciók, stb) ismeretében az esetek túlnyomó többségében az internet kínálta lehetőségekkel (email, ftp, stb) élve is gördülékeny a munkavégzés. Természetesen amennyiben a megrendelő ragaszkodik hozzá, szívesen végzünk előzetes helyszíni felmérést.

Minden esetben nekem kell biztosítanom a kész tervet?

Nem. Természetesen gyakran dolgozunk komplett tervből, de szakembereink szívesen vállalnak belsőépítészeti, lakberendezési feladatokat, segítenek a terek funkcionalitásának, berendezéseinek kialakításában, szín- és anyagválasztásban, bevilágítási kérdésekben.

Anyagaim biztonsága, titoktartás, jogvédelem.

A titoktartási szerződés értelmében a munkához szükséges, megrendelőink által biztosított anyagok (alaprajzok, tervek, logók, szlogenek, szellemi termékek, jogvédelem alatt álló tartalmak, stb) soha nem kerülnek nyilvánosságra, illetve harmadik félhez.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT