Szolgáltatásunkat elsősorban tervezőknek, építész stúdióknak, lakberendezőknek, belsőépítészeknek, designereknek ajánljuk, akik szeretnék megvalósítandó ötleteiket, elképzeléseiket ügyfeleik részére a lehető legjobb minőségben, megfelelő részletességgel, realisztikusan bemutatni.
Egy építészeti látványterv azoknak is nagy segítséget nyújthat, akik saját részre építenek/építtetnek ingatlant. A beruházás megkezdése előtt egy előzetes látványterv készítése nagyfokú biztonságot ad, megelőzvén a kivitelezés közben, illetve -után felmerülő kellemetlenségeket. Ezen a ponton még van lehetőség újraértelmezni bizonyos terek, bútorok, eszközök funkcionális szerepét, korrigálni a kérdéses méreteket, ésszerűsíteni az elrendezést, átgondolni az adott szín- és anyagválasztást, változtatni a bevilágítási-, vagy éppen árnyékolási kérdéseken.

Legyen szó új építésről vagy felújítási/átalakítási munkálatokról, lakóingatlanról vagy üzlethelyiségről, külső vagy belső terekről, cégünk minden igényre kínál megoldást.

Az elnevezés megtévesztő lehet, az animációkkal, filmes effektekkel ellentétben a hangsúly ez esetben nem a látványvilágon, a technikai lehetőségek fitogtatásán van, a cél itt éppen a megtervezett tér minél valósághűbb ábrázolása. Mivel a látványterv készítése az első lépcsőfok a terv megvalósítása felé, fontos, hogy a kapott kép ne csak szép és hihető, hanem tömegében, méretek/színek/anyagok/formák tekintetében, továbbá bevilágítási szempontból is fizikailag korrekt legyen.

Természetesen nem csak kész tervek alapján dolgozunk. Amennyiben belsőépítészeti, lakberendezési munkára van szüksége, mi ebben is segítünk. Bízza szakembereinkre a tervezést! Munkatársaink segítenek eligazodni a stílus, berendezés, funkcionalitás kérdéseiben,  szín- és anyagválasztásban, bevilágítási problémákon át, a szaktanácsadástól a kivitelezésig.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és további információkkal állunk rendelkezésére!

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT