Szolgáltatásunkat elsősorban tervezőknek, építész stúdióknak, lakberendezőknek, belsőépítészeknek, designereknek ajánljuk, akik szeretnék megvalósítandó ötleteiket, elképzeléseiket ügyfeleik részére a lehető legjobb minőségben, megfelelő részletességgel, realisztikusan bemutatni.
Egy építészeti látványterv azoknak is nagy segítséget nyújthat, akik saját részre építenek/építtetnek ingatlant. A beruházás megkezdése előtt egy előzetes látványterv készítése nagyfokú biztonságot ad, megelőzvén a kivitelezés közben, illetve -után felmerülő kellemetlenségeket. Ezen a ponton még van lehetőség újraértelmezni bizonyos terek, bútorok, eszközök funkcionális szerepét, korrigálni a kérdéses méreteket, ésszerűsíteni az elrendezést, átgondolni az adott szín- és anyagválasztást, változtatni a bevilágítási-, vagy éppen árnyékolási kérdéseken.

Legyen szó új építésről vagy felújítási/átalakítási munkálatokról, lakóingatlanról vagy üzlethelyiségről, külső vagy belső terekről, cégünk minden igényre kínál megoldást.

Az elnevezés megtévesztő lehet, az animációkkal, filmes effektekkel ellentétben a hangsúly ez esetben nem a látványvilágon, a technikai lehetőségek fitogtatásán van, a cél itt éppen a megtervezett tér minél valósághűbb ábrázolása. Mivel a látványterv készítése az első lépcsőfok a terv megvalósítása felé, fontos, hogy a kapott kép ne csak szép és hihető, hanem tömegében, méretek/színek/anyagok/formák tekintetében, továbbá bevilágítási szempontból is fizikailag korrekt legyen.

Természetesen nem csak kész tervek alapján dolgozunk. Amennyiben belsőépítészeti, lakberendezési munkára van szüksége, mi ebben is segítünk. Bízza szakembereinkre a tervezést! Munkatársaink segítenek eligazodni a stílus, berendezés, funkcionalitás kérdéseiben,  szín- és anyagválasztásban, bevilágítási problémákon át, a szaktanácsadástól a kivitelezésig.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és további információkkal állunk rendelkezésére!

Mint minden weboldal, oldalunk is használ sütiket (cookie-kat), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. Részletes információk: További információk.     ÉRTEM